Wij streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Indien de order voor 15:00 uur is geplaatst én de betaling is geslaagd, kan je het pakket de eerstvolgende werkdag verwachten. Dit is uiteraard afhankelijk van onze voorraad en omstandigheden rondom de bezorging. Indien voorradig, is de uiterste levertermijn vier werkdagen. De verzending van onze pakketten wordt verzorgd door Post.nl. Heeft jouw pakket een Track & Trace nummer, dan geven wij dit per e-mail aan je door, zodra jouw pakket verzonden is. Met dit nummer kan je je bestelling volgen tot het moment dat het bezorgd is. Door middel van dit Track & Trace nummer kan je ook het bezorgmoment en bezorglocatie wijzigen.

Als je niet thuis bent op moment van bezorging dan wordt je pakket standaard bij één van je buren afgeleverd. Wanneer je dit niet op prijsstelt vraag dan of Fashion and Facts “alleen huisadres” op het pakket noteert. In dat geval probeert de pakketbezorger het later nog een tweede keer. Post.nl bezorgd haar pakketten ook op zaterdag.

Voor meer informatie over verzending en pakketkosten raadplaag de website van post.nl. (www.postnl.nl link)


Verzendkosten
Voor het verzenden van onze pakketten hanteren wij de volgende bedragen:

  • Bestelbedrag tot €75,- = €3.95,- verzendkosten 
  • Bestelbedrag hoger dan €75,- = gratis verzenden.

Vertraagde levering
In de situatie waarin uw levering onverhoopt vertraagd is, stellen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.